Video producties gemaakt door mijzelf

Een van mijn grootste bezigheden was filmen zo maakte ik o.a. aftermovies, trailers en andere vormen van promotiematerialen voor voornamelijk festivals. Denk hierbij ook aan korte geanimeerde logo's en teksten maar ook videoclips en bedrijfsvideo's.

Festivals & Muziek

Moers Pinksterweekend

Het gezelligste tentfeest van De Moer en omstreken staat garant voor twee avonden vol feest en de leukste artiesten.

Werkzaamheden

Voornamelijk beeldmateriaal verzamelt en regelmatig montages gemaakt van de gezellige tentfeesten. Vele diverse acts en artiesten laten schitteren op beeld.

X-citement Festival

Festival voor opgedeeld in twee dagen voor twee totaal verschillende doelgroepen. Met als gezamenlijk doel een mooi feest te bouwen.

Werkzaamheden

Voornamelijk beeldmateriaal verzamelt en regelmatig montages gemaakt van de gezellige tentfeesten. Vele diverse acts en artiesten laten schitteren op beeld. Daarnaast nog meegeholpen aan trailers en het bouwen van de websites en andere promotiematerialen.

Frontliner (via Cameraden Media)

Een hardstyle icoon van formaat. "I'm the melodyman" Tijdens mijn stage bij Cameraden Media kreeg ik de kans om aan deze video te werken. Als fan detijds een mooie eer.

Werkzaamheden

Animatie waarbij de achtergrond mee beweegt om de melodie van "The Melodyman" waarbij gebruik is van diverse kleuren die verwijzen naar de releases. 

Inversteren of lenen?

Tijdens deze projecten werkte ik vrijwel altijd met mijn eigen spullen of eventuele geleende apparatuur en lenzen tijdens een van mijn stages. Waarna ik meestal de montage zelf onder handen heb genomen.

Frequencerz

Frequencerz is een Nederlands hardstyleduo, bestaande uit Pepijn Hol en Niels Koster.

Werkzaamheden

Na mijn stage bij Fusion Records werd ik benaderd om deze korte impressie te monteren van de heren in aanloop voor Hardbass.

Robin Riccio - On Tour

Robin Riccio gaat inmiddels rond onder de naam DJ Ferm van DJ Clash winnaar tot mixtape maker en producer timmert hij lekker aan de weg.

Werkzaamheden

Voornamelijk opnames gemaakt voor optredens op o.a. Dancetour en andere festivals, maar ook promotiemateriaal en instagram gerelateerde video's.

NIA WEEK (via Glaser Design)

Via Glaser Design voor StudentEvent.nl op pad geweest naar de studenten vereniging in Amsterdam voor hun jaarlijkse feestweek.

Werkzaamheden

Filmen op locatie en de montage. Daarnaast enkele foto's gemaakt.

MEET THE STREETS (via Cameraden Media)

Meet The Streets

Werkzaamheden

Filmen op locatie en de montage. Daarnaast enkele foto's gemaakt.

Creativiteit kent geen grenzen

Buiten werken en stages heb ik in mijn vrije tijd altijd nog met meer creatieve uitingen bezig geweest zoals fotografie, logo's, flyers, animaties en vrijwilligers werk.

Diversiteit in activiteiten

Naast video kan ik ook prima uit de voeten met het bouwen van websites en andere web content en de bijbehorende werkzaamheden. Nieuwsgierig?

Contactgegevens

sbrabers@gmail.com