Video content & website

X-citement Festival

Een festival voor alle leeftijden en een van mijn leukste projecten!

Sinds 2016 heb ik voor de organisatie van X-citement Festival heb ik vele projecten kunnen doen en mezelf de ruimte kunnen geven om veel te kunnen leren voor namelijk op het gebied van website bouwen en onderhouden, maar uiteraard ook vele video producties.

x-citement_website

Aftermovies & sfeerimpressies

Vijf verschillende aftermovies. Van filmen tot montage en de afwerking. Daarnaast nog korte sfeer impressies de volgende dag.

Diverse trailers

Alle edities zijn begonnen met het maken van een trailer ieder jaar een stukje professioneler en een stapje verder.

WordPress als CMS

Door de groei van het festival kwamen er meer wensen en om tijd te winnen zijn we overgestapt naar thema's en WordPress.

Responsive webdesign

Nog nooit zonder framework gedaan dit was een kans om alles te ontdekken en te kunnen toepassen.

Bouwen vanaf scratch

Begonnen vanaf nul en gaande weg uitgebreid en alles opgepakt om te kunnen leren. Design en opbouw.

Samenwerking

Continue werd er samengewerkt met o.a. organisatie, cameraploeg, animator, artiesten, publiek en vrijwilligers.

Toepassen van Google Analytics

het voorzien van informatie en het aanleveren van advies, feedback en tips aan de organisatie.

Opmaak

Afbeeldingen opmaken voor de websites. Denk aan aangeleverde pers afbeeldingen, sponsoren en foto content.

SEO & Plug-ins

Vindbaarheid via Yoast SEO plug-in voornamelijk gericht op omliggende omgeving, maar ook kennis maken met plug-ins als Wordfence, WP Supercache en UpdraftPlus.

 • Nov 1, 2018

  Aftermovie

  Na een weekend vol feesten en gezelligheid. Heb ik me gefocust op de realisatie van de aftermovie.

  Tot slot zijn er nog wat effecten en animaties toegevoegd om het geheel nog wat extra aan te kleden. Dit is gedaan door Bram Knol Studio tevens de designer van het logo en overige visuals voor het festival.

  Helaas is er na 2018 geen vervolg gekomen.

 • Sep 22, 2018

  Zaterdagavond - Festival

  Samen met extra cameraman hebben we gedurende de hele avond beelden geschoten van diverse artiesten, show elementen en losgaand publiek. Het was wederom een geslaagde editie.

 • Sep 21, 2018

  Vrijdagavond - Frisparty

  Tijdens de vrijdagavond frisparty was er vooral veel jeugd aanwezig. Dit creëert een hele andere dimensie en sfeer dan op de zaterdag. Na deze avond is er een korte sfeerimpressie video gemaakt voor de jeugd en uiteraard extra promotie voor de zaterdagavond. 

 • Sep 18, 2018

  Opbouwvideo

  Voorafgaande aan het festival tijdens de opbouw werkzaamheden heb ik in samenwerking met de organisatie nog een promotievideo gerealiseerd samen met een dronepiloot. 

 • Sep 6, 2018

  Trailer

  Na twee succesvolle jaren was het tijd voor de derde editie van X-citement Festival. Dit maal met als thema aliens uit de ruimte. Hierin zien we een jongen die opgroeit en denkt dat aliens echt bestaan. Als hij een aanwijzing vind dat er een samenkomst is gaat hij op onderzoek uit en X-citement Festival is de place to be!

 • Jun 16, 2018

  Website

  Vooraf gaande aan het begin van de derde jaargang van de organisatie van het festival. Had ik voorgesteld om de bestaande website om te zetten na WordPress.

  Dit om in de toekomst de organisatie de vrijheid te geven zelf dingen te kunnen afhandelen en door te kunnen groeien en nieuwe functionaliteiten toevoegen mogelijk te maken. 

Contactgegevens

sbrabers@gmail.com